בעיות זיקפה ותפקוד

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/04/2014 | 18:00 | מאת: שקד

אני בן 32 מזה שנים שאין לי זיקפת בוקר, עברתי בעבר ניתוח וריקוצלה. כיום החשק שלי נמוך והתדירות שאני רוצה בסקס נמוכה. אני לא מגיע לזיקפה חזקה ולא תמיד מצליח להחזיק אותה, הדבר מקשה עלי מאוד במערכות יחסים ונראה כי המצב מחמיר. מה אמצעי הטיפול האפשרי? מה ניתן לעשות? תודה

שלום רב כדאי שתפנה למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט"ם ( האגודה הישראלית של מטפלים מיניים ) שם יערכו לך בדיקות מקיפות רפואיות וכן ברור לגבי רקע פסיכולוגי אפשרי כדי שיהיה אבחון לגבי הסיבות לבעיה שלך, לפי זה יקבע הטיפול

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים