אוננות ובריאות גופנית-פיזית

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/04/2014 | 14:54 | מאת: שואל

שלום וברכה, רציתי לשאול אם יש הוכחות מדעיות כלשהן לכך שאוננות טובה לבריאות הגוף. האם הנושא הזה נבדק אי פעם בצורה מחקרית מדעית? על מה מבוססת הטענה שאוננות היא פעולה בריאה ?

שלום רב כל המחקרים וכל חוות הדעת הרפואיות שהצטברו במשך השנים מראות שאוננות היא פעילות בריאה. הזרע לא הולך לאיבוד כי הגוף מייצר כל הזמן זרע. מבחינה פיזיולוגית השינויים בגוף בזמן אוננות דומים למה שקורה בזמן יחסי מין שזו גם פעילות בריאה. גם הגישה בהלכה וגם גישות אחרות שליליות לאוננות מבוססות על שיקולים אחרים ולא שיקולי בריאות, בדרך כלל זה מבוסס על דעות קדומות , בורות וחרדות., או שיקולים דתיים

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים