שאלה שמגיעה באיחור קל...

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/04/2014 | 13:20 | מאת: רותי

בעלי (48)ואני (42) נשואים 18 שנה. יחסי המין שלנו אף פעם לא היו בתדירות גבוהה, אבל כיום אנחנו במצב שלא קיימנו יחסים כבר מעל 3 שנים. בעלי לא מוכן ללכת איתי לטיפול ובטח שלא לבד. בפעמים האחרונות כשכבר היה מגע מיני - היתה לו ירידה בזיקפה והוא חש נבוך מכך. הוא אמר לי שאם היתה לו אפשרות הוא היה לוקח ויאגרה ופותר הבעיה, אבל מכיוון שהוא סובל מגלאוקומה ורופא העיניים שלו אמר לו כשאובחן שלעולם לא יוכל להשתמש בויאגרה - הרעיון הזה ירד מן הפרק ולדעתו אין מה לעשות. אני יודעת שזה אולי נשמע מופרך, אבל אני יודעת בבירור שבעלי לא שוכב עם אחרות (ואף אני נאמנה לו) ושהוא אוהב אותי בדרכו שלו... לצערי, הדרך הנמנעת הזו מתסכלת ,מאכזבת ומעציבה אותי מאד. אני נחשבת לאשה מושכת, ואף אחד לא יכול לנחש שהמיטה שלנו משמשת אך ורק לשינה. האם ישנם כדורים אחרים שמותרים לשימוש למי שסובל מגלאוקומה? מודה מראש על תשובתכם.

שלום רב טוב שאת פונה, נראה לי שיש הרבה המנעות מצד בעלך ושימוש במה שהרופא אמר לו כדי לא להתמודד עם האינטימיות והסקס איתך. אפשר לקיים יחסי מין עם חדירה עם זקפה לא מלאה, אפשר לקיים יחסי מין בלי חדירה, והכי חשוב כדאי שתפנו יחד למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט"ם כדי לבדוק את כל האפשרויות לטיפול ולקבל מענה גם לבעיות הרפואיות וגם לאספקטים הפסיכולוגיים של ההמנעות המינית ביניכם. בצוות יש גם רופאים וגם פסיכולוגים ועובדים סוציאלים קליניים שמומחים בנושא

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים