בעיות בזיקפה בזמן נטילת SSRI

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/04/2014 | 00:31 | מאת: רועי

אני בן 30 ומזה מספר שנים אני סובל מ-OCD ומטופל בלוסטרל. בנוסף אני סובל מיתר ל"ד מגיל צעיר ומטופל ב-20 מ"ג אנלפריל ביום. מאז שהתחלתי לקחת לוסטרל נוצרה ירידה תלולה בליבידו ובזיקפה עד שלאחרונה הגעתי למצב שגם כשיש לי ליבידו אני לא מצליח להגיע לכדי זיקפה.גם בפעמים בעבר שזה כן קרה,זה היה למעט מאוד זמן, ולא הצלחתי להגיע לכדי שפיכה.הפסיכיאטר שאני מטופל אצלו טוען שאין לו אפשרות לתת לי תרופות לטיפול בעניין(למשל ויאגרה)וגם שאני צעיר מדי כדי ליטול תרופה מסוג זה. הבעיה היא שמלבד הקושי התפקודי,אני ואשתי רוצים להיכנס להריון והדבר אינו אפשרי טכנית במצבי הנוכחי.הפסקה עם SSRI היא בלתי אפשרית מבחינתי,זה נוסה בעבר וכל התופעות של OCD חזרו.בנוסף,אנחנו מסוגלים לחיות עם המצב הזה והפתרון(למשל ויאגרה)צריך להיות לזמן מוגבל עד שיצליח ההריון ולא משהו על בסיס קבוע(למרות שהייתי מאוד רוצה פתרון קבוע לעניין).האם עליי לגשת לאורולוג?מהן האפשרויות שלי לדעתך? תודה.

שלום רב אל תפנה לאורולוג שיתייחס רק למצב רפואי. תפנה יחד עם אשתך למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט"ם. במרפאות אלה יש רופאים ופסיכולוגים או עובדים סוציאלים קליניים שהם מומחים לבעיות מיניות שעובדים כצוות כדי להתיחס לכל האספקטים של הבעיה שלך - גם הרפואיים, וגם הרגשיים והמנטליים כמו התמודדות שלך עם הבעיה וההתמודדות שלכם כזוג .

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים