שפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/04/2014 | 11:28 | מאת: אורי

שלום אני בו 37,דתי, מאז הנישואים, אני סובל משפיכה מוקדמת, לרוב אחרי 20-30 שנית חדירה, לפעמים אפילו בעת חדירה. הסיבה אצלי היא גירוי יתר בראש הפין, שגובר בעת מגע ניסיתי הכל: STOP & GO, לא עובד כי המגע נשאר אפילו בלי תזוזה. אתו דבר אם אני מנסה לשלוט על נשימות מהבטן. EMLA וכרמים אחרים וגם STUD 100, עובד כ 3-4 דק, אבל צריך לתכנן מראש שיהיו יחסים אינטימיים. אני גם לא בעד תרופות פסיכיאטר להורדת החשק כי זה משפיע על דברים אחרים. האם יש פתרון כמו זריקה או ניתוח המאפשר הורדת גירוי או תחושה בראש הפין?

שלום רב לא ברור למה הטיפול הפסק-התחל לא עזר לך.בכל מקרה זה רק חלק מתהליך טיפול וזה עובד.קשה לעשות את זה לבג, אתה יכול בעזרת מטפל מיני מוסמך דרך אתר איט"ם או בעזרת הדרכה באתר www.medical-mentor.co.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים