משך הזקפה והחזקתה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/04/2014 | 11:31 | מאת: נתי

מאז ומתמיד אחרי שהגעתי לזקפה הרגשתי שאני צריך להמשיך לגעת בו כשהזקפה "תשמר" אם לא אגע בו ו"אתמוך" הוא יפול לי מהר מאוד. זאת אומרת, אני לא מצליח להחזיק זקפה לאורך זמן בלי לתת גירוי שוטף לאזור ואם אפסיק לגעת בו לכמה שניות האיבר יפול לי. האם זה בנורמה? או שזקפה תקינה צריכה להשמר לאורך זמן גם בלי מגע באיבר? יש לציין שהאיבר שלי מגיע לזקפה מלאה ויש לי זקפת בוקר.

שלום רב אתה יכול להתיעץ עם דלת פתוחה 03-5101511-2 אין חוקים כמה זמן זקפה צריכה להחזיק עם גרוי מסוים או בלי. טבעי שהזקפה יורדת בלי גרוי. הכי חשוב להיות רגוע ומרוכז בהנאה ובבת הזוג ולא להיות במבחן

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים