עצמות בולטות וFLATFOOT BILATERAL

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

26/06/2007 | 20:07 | מאת: חן

שלום ד"ר, אני חייל בן 18 וחצי, המשרת כשלושה או ארבעה חודשים. יש לי פרופיל 45 רפואי על סעיפי גב - ספונדילוליס + הקרנות לשני הרגליים. יש לי אבחנה של FLATFOOT BILATERAL ועצמות בולטות, לפני הצבא הייתי מתהלך עם נעליים אורטופדיות (חברות: Asics. Brooks) אשר היו מאד עוזרות לי והייתי במצב טוב אפשר להגיד, וכרגע אני מתהלך עם נעליים צבאיות קלות (עם מדרסים) אשר גורמות לי לכאבים בכפות הרגליים ולשיפשופים מלווים דם בעצמות הבולטות (בעיקר ברגל ימין). אני מאד מאד סובל עם הנעליים האלה ד"ר, ישנם גם ימים מסוימים שבהם אני אפילו לא מסוגל לנעול את הנעליים הצבאיות מרוב כאבים והולך לבסיס עם נעלי הספורט למרות שאין לי פטור. מה אני יכול לעשות בנידון? ממה שאני הבנתי הליכה לא בריאה על נעל מסוימת גורמות גם לכאבים בגב. ? האם לדעתך אני צריך לקבל פטור מנעליים צבאיות (שוב, נעליים קלות עם מדרסים עדיין גורמות לי לכאבים חזקים). תודה רבה.

28/06/2007 | 13:34 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

חן שלום. נשמע שאתה צריך או 1 - שיפנו אותך לסנדלר צבאי להתאמת נעליים לפי מידה או שיתנו לך פטור מנעליים צבאיות. פנה לאורתופד בחר"פ. בברכה - דר' טיטיון.

28/06/2007 | 13:34 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

חן שלום. נשמע שאתה צריך או 1 - שיפנו אותך לסנדלר צבאי להתאמת נעליים לפי מידה או 2-שיתנו לך פטור מנעליים צבאיות. פנה לאורתופד בחר"פ. בברכה - דר' טיטיון.

04/07/2007 | 15:22 | מאת: יעקב חיים וינברג

שלום חן, קראתי את פנייתך ואת תשובתו של ד"ר טיטיון מנהל הפורום. אני מתרשם מהאינפורמציה שהעברת שיש דבר שלא ציינת והוא שעור כף הרגל שלך מאוד עדין. כדי שאוכל לתת לך תשובה שתעזור לך ותועיל לך, ספר לי - האם הפצעים והשפשופים בעור הם בתחתית כף הרגל או בחלק העליון? אם זה בחלק העליון תשובתו של ד"ר טיטיון מדויקת ובהחלט ביצוע שלה יועיל לך. אם הפצעי\שפשופים בחלק התחתון של כף הרגל, כלומר במשטח הדריכה זו בעיה של המדרסים. אני מפנה אותך למאמר על מדרסים שיכול להרחיב את ידיעותיך בנושא: http://pedia.walla.co.il/?w=/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%9D בברכה, יעקב חיים וינברג – מומחה לפתרון בעיות רגליים www.weinbergorthopedics.co.il

31/05/2008 | 12:27 | מאת: סיגל

שלום אני סובלת מכאבים בכפות רגלים, מללכת עם עקבים כי העצם הבולטת מאד כואבת. אני מתענינת בקשר לניתוח בהורדת עצם בולטת ברגל שמאל. שאלתי היא במה זה כרוך? אשמח אם אקבל תשובה סיגל

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול