בדיקת סיטי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

15/07/2007 | 18:40 | מאת: טלי

לרופא שלום בני ביצע בדיקת c.t בעקבות כאביםן ברגלו. הבדיקה מראה ריכוז נגע אפיפיזרי מעורב סקלרוטיליטי בקוטר 1.5 ס"מ קיימת קליטה מוקדית במלאולוס הלטרלי בקרסול. קליטה פתולוגית מוקדית המתאימה לנגע ליטי סקלרוטי. האם תוכל בבקשה לעזור לי ולתת לי הסבר במה מדובר, היות והמכתב לא נראה כמבשר בשורות טובות ואורטופד יוכל להגיב על ממצאי הבדיקה רק בעוד יומיים וכולי במתח וסקרנות. אודה לך מאד באם תעזור לי בהסבר קצר. בתודה מראש טלי

16/07/2007 | 08:05 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

טלי שלום. קשה להתייחס בלי לראות את בדיקת ההדמייה בעצמי, לצערי. אם את יכולה, שלחי תמונה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול