כאבי רגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

16/07/2007 | 00:01 | מאת: שרה

שלום דוקטור מזה כחודש יש לי בעיה בשתי הרגליים, זה התחיל בכאבים לאורך הרגליים והמשיך במיקוד, כאשר ברגל שמאל זה התרכז לעקב וברגל ימין בימים האחרונים זה התרכז לצד האחורי של הברך, עשיתי צילום כפות רגליים ונשלל דורבן ובצילום לא רואים דבר, כמוכן נשלחתי לבדיקת EMG וגם שם לא נמצא דבר, קיבלתי כבר סדרת זריקות וולטרן+B12 וגם זה לא עזר, הלכתי לאורטופד אחד והוא המליץ על פיזיוטרפיה (שהתור לשם מאוד ארוך) מדרסי גבס לפי מידה (שזה אולי להקלה אבל לא לריפוי) וזריקת DIPRSPAN כשבאתי עם הזריקה לשם ביצוע האורטופד השני לא הסכים להזריק לי. ביום ראשון בעוד שבוע יש לי תור לרופא אורטופד שלישי.... בינתיים המצב נעשה רק גרוע יותר, אני בקושי הולכת כי רגל אחת עם עקב כואב והשניה עם הכאבים מאחורי הברך, הכאבים רק מתעצמים מיום ליום ואפילו לישון איני יכולה כי לא מוצאת תנוחה לרגליים שלא יכאבו, ורק ע"י הנחת כריות בכל מיני תנוחות אני מצליחה להרדם לקצת עד ההסתובבות הבאה לא יודעת האם יש קשר בין שתי הבעיות, אבל הכאבים שלי חזקים מאוד ואפילו לא יודעת מה לקחת להרגעה האם יש לך איזה כיוון שעליי ללכת לשם בדיקת הבעיה שלי? אודה לך מאוד לתשובתך

16/07/2007 | 08:08 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

שרה שלום. לצערי נשמע שמדובר במקרה מורכב שלא ניתן לפתור דרך המחשב. יש צורך בבדיקה אורתופדית מסודרת לצורך אבחנה, בירור והמלצות. את הולכת ליותר מידי רופאים. למה לשלושה אורתופדים? איפה שיש שני אורתופדים יש שלוש דעות... נסי ללכת לאחד טוב וזה יספיק. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול