crps של כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

15/07/2007 | 10:09 | מאת: משה

שלום רב לפני כחצי שנה נחבלתי בכף הרגל. לא נמצאו שברים. עברתי הרבה טיפולי פיזיותרפיה ללא שיפור. שני אורטופדים אבחנו לי crps של כף הרגל. כעת רופא אחר ממליץ על מיפוי עצמות עם spect כחצי שנה לאחר הפגיעה. רציתי לשאול האם יש קשר למיפוי עצמות spect לבין הבעיה שלי ואיזה ממצאים הוא יכול לקבל מצילום כזה? תודה מראש.

15/07/2007 | 15:54 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

משה שלום. מיפוי ספקט יראה אם יש נזק מקומי ספציפי (שבר וכ"ו) שלא עלו עליו קודם, אולי. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול