כאב בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

14/07/2007 | 18:26 | מאת: אורית

ד"ר טטיון שלום! במשך כמה שבועות אני סובלת מכאבים בכרית כך הרגל, כשהכאב מקרין גם לגב כף הרגל. בהליכה ממושכת של יותר מחצי שעה, אינני יכולה כבר לדרוך על הרגל. אני חשה כאב חד בכף הרגל, המלווה בדקירות סכין חדות. האם יש תרופה לבעיה זו? או עלי להגיע אליך למנסבך לבדיקה? בכבוד רב אורית

14/07/2007 | 21:22 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אורית שלום. אין תרופה שאוכל להציע לך ללא בדיקה מסודרת. פני לבדיקת אורתופד באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

15/07/2007 | 00:19 | מאת: יוכבד

כואבות לי הרגליים ויש לי כאב ראש נוראי ואני לא מצליח לישון

15/07/2007 | 15:46 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

יוכבד שלום. נסי להתמקד במשהו בשאלה שלך.... בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול