בעיות רציניות ומדאיגו תבקרסול מזה 3 חודשים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

14/07/2007 | 16:36 | מאת: אורן

שלום רב. אני חייל ולפני כ-3 חודשים נקעתי את הקרסול. (נעשה צילום - לא נתגלה שבר) אחרי מס' ימי מנוחה חזרתי לבסיס לפעילות חלקית (הליכות ועמידה ממושכת על הרגל אך לא ריצה), ולאחר מס' ימים התנפחה הרגל כולה, ובמיון נתנו לי עוד כשבוע של גימלים (נעשה שוב צילום - ושוב לא אובחן שבר). מאז לא רצתי אך עברו 3 חודשים והקרסול עדיין לא חזר למצבו הראשוני ונראה רע לעומת הקרסול השני. ישנה נפיחות מסוימת בעיקר מסביב לקרסול וכן מתחת לקרסול ישנה בליטה קשה שאיננה נפיחות ואיני יודע מהי הבליטה הזאת (בליטה שאין בקרסול השני שלא נפגע). יש לציין גם שכשאני עומד מס' שעות על הרגליים המקום מתנפח עוד טיפה ויש כאבים בקרסול שוב. יש גם כאבים בתנועות מסוימות עם הקרסול. הקרסול לא חזר לטווח תנועות מלא. אני מודאג - הטיפול שקיבלתי לא טוב ועכשיו המצב הסתבך. אני מודאג שמא מדובר במשהו בלתי הפיך והקרסול לא יחזור למצבו הקודם ואני לא אוכל לחזור לפעילות ספורטיבית. היחס שאני מקבל מהרפואה הצבאית מזלזל וגרוע וישנה התעלמות מוחלטת ממצב הרגל. מה עליי לעשות?

14/07/2007 | 17:40 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אורן שלום. עליך לפנות בהקדם לבדיקת אורתופד העוסק בבעיות קרסול וכף רגל. נשמח לקבלך לבדיקה במרפאה לכירורגיית קרסול וכף רגל בבלינסון. לבלינסון יש הסכם עם משרד הביטחון ואין בעיה להגיע אלינו לבדיקה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול