שאלה אחרונה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

14/07/2007 | 09:55 | מאת: לימור

האם ייצוב מספיק חזק ,נאמר שנה של עבודה קשה,יכול למנוע את הכאבים בהליכה ועמידה,ויכול לחסוך ניתוח.האם אחרי הניתוח אפשר לרוץ? והאם הבעייה לא יכולה להישנות גם אחרי ההשתלה? מודה לך על זמנך היקר. בברכה לימור

14/07/2007 | 17:08 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לימור שלום. האם ייצוב מספיק חזק ,נאמר שנה של עבודה קשה,יכול למנוע את הכאבים בהליכה ועמידה,ויכול לחסוך ניתוח - במידה והבעיה היא של חוסר יציבות של הקרסול אולי. לא במצב של OCD גדול. .האם אחרי הניתוח אפשר לרוץ?- אחרי ההחלמה כשהכל בסדר והניתוח מצליח, כן. והאם הבעייה לא יכולה להישנות גם אחרי ההשתלה?- הכל יכול להיות. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול