אוסידי קרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

14/07/2007 | 09:34 | מאת: לימור

דר תודה על תשובתך. האם בעצם אתה אומר שלוקחים חלק מסחוס הברך? אז עושה רושם שגם שם יחלו בעיות,גם כך,הברכיים הם איבר שנשחק עם השנים. הבנתי את תשובתך ושאלתי,למה לא כדאי לעשות אם אר אי ולהבין סופית למה הדבר מתרחש ומה קורה שם,עוד לפני החלטה על ניתוח.

14/07/2007 | 09:32 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לימור שלום. לוקחים קטע קטן של סחוס ועצם מאזור לא נושא משקל בברך שאח"כ זה לא מפריע. משתילים את זה באזור הפגוע בטאלוס . אין טעם לעשות סתם MRI כי הבעיה ידועה וברורה. יש לך OCD. יש טעם לבצע רק לפני ניתוח כדי להתכונן יותר טוב לניתוח. זה הכל. בברכה - דר' טיטיון

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול