גבס קל-בקשה לעזרה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

12/07/2007 | 16:04 | מאת: דורון

לפני מספר ימים הייתי מעורב בתאונה ונוצר לי שבר בפטישון חיצוני בקרסול. בחדר המיון גיבסו אותי עד למתחת לברך. הבנתי שקיים גבס פלסטי, קל יותר שניתן להתרחץ איתו. עד כה, וגם לאחר שיחה עם אורתופד, לא הצלחתי להבין בצורה ברורה כיצד והיכן ניתן להשיג אותו, ומי למעשה אמור להתקין אותו. האם ניתן ללכת לאחת מהחנויות הפרטיות שעוסקות בכך (אני גר בתל אביב)? ואם כן, מי מתקין את הגבס? האם עשויות להווצר בעיות בעקבות המעבר לגבס זה? אשמח לקבל תשובות על השאלות בהקדם. בתודה מראש.

14/07/2007 | 09:22 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

דורון שלום. גבס כזה ניתן לרכוש בחנויות ומכונים אורתופדים. ברר שם מי יכול להניח לך את הגבס. יתכן גם שהרופא שלך בקופת החולים יהיה מוכן לשים לך את הגבס. זכור שכשמחליפים גבס השבר יכול לזוז ולהפוך לשבר שידרוש טיפול ניתוחי. בברכה- דר' טיטיון

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול