שבר בקרסול ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

13/07/2007 | 19:22 | מאת: איתי

לפני שנה שברתי את קרסול ימים שבר לא קל כיום אני עדיין סובל מכאבים הרופא שלי המליץ על אורטרוסקפיה ברצוני לדעת מה הניתוח הזה ומה התוצאות שלו

14/07/2007 | 09:34 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

איתי שלום. ניתוח ארטרוסקופיה בקרסול הינו ניתוח בו מוחדרת מצלמה זעירה דרך פתח זעיר בעור לתוך חלל המפרק על מנת לתת אבחנה מדויקת של מצב המבנים התוך פירקיים, המנתח מצלם את כל המבנים ורואה אותם על מסך מול עיניו ועל ידי כך בודק את שלמותם ותקינותם. היכולת של המנתח לתקן את הנזק (במידה והוא מזהה) תלוי בסוג המבנה הפגוע ובגודל הנזק הנצפה. מאחר ולא בדקתי אותך ולא ראיתי צילומים לא אוכל להעריך מה תהיינה תוצאות הניתוח שלך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול