שבר קלקנאוס משמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

13/07/2007 | 18:24 | מאת: איתן

שברתי את הקרסול לפני 4 חודשים בנפילה מגובה הייתי מגובס בערך חודשיים וחצי בחודש וחצי האחרונים התחלתי טיפולי פיזוטרפיה עם ניסיון של PWB עד היום הקרסול עדיין נפוחה והרגל לא ניכנסת לנעל למרות שהנפיחות ירדה קצת.שאלתי היא תוך כמה זמן הנפיחות אמורה לרדת לגמרי שכחתי לציין שאני משתמש בקביים קנדיות ונעליים שהוכנו על ידי סנדלר במיוחד בגלל הנפיחות באזור הקרסול. כל זמנ שאני בהליכה או בתנועה הרגל מתנפחת כאשר אני במנוחה הנפיחות יורדת.

14/07/2007 | 09:29 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

איתן שלום. תוך כמה זמן הנפיחות אמורה לרדת לגמרי - בערך תוך שנה. גם, לא תמיד הכל זה נפיחות לעיתים זה שינוי בצורת העקב בגלל השבר. בכל מקרה שבר של עצם העקב זה שבר בעייתי ושום דבר לא יהיה כמו שהיה קודם, לצערי. בברכה - דר' טיטיון

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול