ocd קרסול 'חוזר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

12/07/2007 | 19:06 | מאת: לימור פ.

אוסידי שאינו טראומתי או שלא ניתן לקבוע מתיי התרחשה טראומה ישנה. לפני 3 שניםעברתי ניתוח של ניקוי השבר ופציעתו לשם שיקום.חודש וחצי ללא דריכה.ופיסיוטרפיה פרטית מסודרת. שנה אחרי בסיטי עדין קיים שבר אך קטן יותר,ללא בעיות. כיום מזה חודשיים כאבים ,בהליכה ועמידה ,מטופלת בפיסיוטרפיה. האם להתעקש על Mri,האם לשקול ניתוח,אין שיפור בפיסיותרפיה .כמה זמן לחזק את האיזור עד לשקילת ניתוח חוזר והאם לשקול, שוב אותה פרוצדורה או השתלה. תודה על עזרתך להסרת הבילבול..

14/07/2007 | 09:19 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לימור שלום. אין טעם לבצע MRI סתם. רק אם מחליטים על טיפול ניתוחי לבדיקת גודל הבעיה ומעורבות סחוסית. במקרה כמו שלך של חזרה של הבעיה אני נוהג לבצע השתלת סחוס מהברך לקרסול ולא לקדוח סתם והתוצאות טובות. אשמח לקבלך לבדיקה במרפאה לכירורגיית קרסול וכף רגל בבלינסון. בברכה - דר' טיטיון.

01/08/2007 | 10:51 | מאת: לימור

שלום דר הבנתי שאין הצלחות לניתוח הזה,האם לשקול השתלת טאלוס עם סחוס? וגם אז מה סיכויי ההצלחה ,עפ"י ידיעתי גם לא גבוהים תודה לימור

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול