כה כואב...

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

08/07/2007 | 23:55 | מאת: דבי

מזה כעשרה ימים כאב בכף הרגל (אני זוכרת את הרגע שבו התחיל הכאב) תוך כדי הליכה ופתאום להניח את הרגל מהליכה, על הקרקע, הפך למשימה בלתי אפשרית. לא נפילה או חבלה. הכאב אינו מופיע במנוחה. כואב במיוחד כשמכופפת את האצבעות כלפי פנים או כשאני עומדת על קצה האצבעות ומנסה להזיז כף הרגל לצדדים (בישיבה כמובן). דואגת מאוד וגם כואבת. יש לי צילום רנטגן בסוף השבוע. מה יכולה להיות הסיבה. והאם יש יש פגיעה בגידים או בעצם? תודה על התייחסות.

09/07/2007 | 11:02 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

דבי שלום. לצערי ללא בדיקה אורתופדית מסודרת ובדיקות הדמייה לפי הצורך, לא ניתן לאבחן את מצבך ובטח שללא בדיקה לא וכל לדעת אם מקור הכאב בעצם או בגיד . פני לבדיקת אורתופד באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

09/07/2007 | 18:13 | מאת: ושוב..תודה.

12/07/2007 | 12:45 | מאת: יעקב חיים וינברג

דבי שלום, קראתי את פנייתך ואת תשובתו של ד"ר טיטיון מנהל הפורום. מתיאור דברייך הבנתי רק באופן חלקי באילו מצבים כואב לך. אם הכאב לא נוכח בעת שהרגל באוויר וכן נוכח בעת העמסת משקל עליה ניתן להקל מאוד. באמצעות שיפור חלוקת העומס על כף הרגל וריפוד משטח הדריכה. דבר זה נעשה באמצעות מדרסים. מדרסים יש מסוגים שונים והם נבדלים זה מזה בחומרים מהם הם בנויים, בשיטת העבודה וברמה המקצועית של האדם המבצע אותם. אני מצרף קישור למאמר על סוגי מדרסים שונים: http://pedia.walla.co.il/?w=/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%9D בברכה, יעקב חיים וינברג – מומחה לפתרון בעיות רגליים http://www.footsupport.co.il

12/07/2007 | 13:11 | מאת: חוזרת עם צילום

תודה גם לך מר וינברג. אתמול עשיתי צילום שלא הראה שום ממצא. הרופא קבע שזו דלקת גידים. נתן לי כדור מתחת ללשון ועוד כדור נוגד דלקת. עם מדרסים אני הולכת כשלוש שנים, ו..אודה , בקיץ אני נועלת סנדלים ללא . מודה לך מקרב לב.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול