כף רגל - דלקת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

11/07/2007 | 22:32 | מאת: שלי

זה עתה חזרתי מביקור אצל אורטופד בגלל כאבים בכף רגל בחלק העליון . בצילום שעשיתי לא רואים ממצא . והרופא אמר שזו דלקת בגידים. קיבלתי ממנו מרשם -סלקוקס ל-10 ימים, ועוד תרופה אנטי דלקתית. שאלותי - 1. איך נוטלים את התרופה. 2. על סמך מה החליט הרופא שיש לי דלקת? 3. האם יש משהו שאפשר להקל על המצב? (אני הולכת עם מדרסים). 4. בהתחשב שזו דלקת גידים - כמה זמן עד לשיפור המצב? מודה מאוד על תשובה וסליחה על ריבוי השאלות.

12/07/2007 | 13:10 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

שלי שלום. 1. איך נוטלים את התרופה. - דרך הפה, פעם או פעמיים ביום לפי ההמלצות שקיבלת, עדיף אחרי אוכל. 2. על סמך מה החליט הרופא שיש לי דלקת? - כנראה שעל סמך הבדיקה. 3. האם יש משהו שאפשר להקל על המצב? (אני הולכת עם מדרסים). - התרופות שקיבלת 4. בהתחשב שזו דלקת גידים - כמה זמן עד לשיפור המצב? - מאז ימי חורבן בית שני הנבואה ניתנה לשוטים. בברכה - דר' טיטיון.

12/07/2007 | 13:14 | מאת: מתביישת.

ענית לי תשובות כאילו לאחת עם שריטה במח... רופא בכלל לא שם יד על הרגל, ואת התרופה אמר לי לקחת מתחת ללשון, האומנם. ולפי דעתך כמה זמן פלוס מינוס נמשכת דלקת.. סליחה, אבל אתה לא חייב לענות ובכל זאת תודה.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול