כאבים בכפות רגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

10/07/2007 | 09:09 | מאת: שוש

שלום לך. שמי שוש אני בת 60 עובדת כגננת (פרטי שלי) רוב הזמן עומדת על הרגליים כמו הן אני כל יום עושה ג'וגינג של כשעתיים. בחודש האחרון התחילו לי כאבים בכפות רגליים, ב"כריות" מקדימה של כף הרגל, בהמשך האצבעות. עשיתי רפלקסולוגיה ולא עזר. האם יש לך איזו המלצה של טיפול. תודה שוש.

11/07/2007 | 11:46 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

שוש שלום. לא ניתן להמליץ על טיפול ללא בדיקה מסודרת. פני לבדיקת אורתופד באזור מגורייך. מהסיפור נשמע שטיפול שמרני עם מדרסים מתאימים יכול להייטיב את מצבך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול