בעיה בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

06/07/2007 | 18:01 | מאת: טל

שלום.. לפני חודש כמעט קיבלתי מכה באצבע הקטנה של הרגל מהדלת שבבית שלי... היא נהייתה לי ממש כחולה כמה ימים ואחרי זה כבר לא הייתה כחולה... ומאז אני לא מסוגלת לשים נעליים סגורות כי אני סובלת מכאבים בגלל האצבע הקטנה... וקשה לי ללכת כי היא כואבת לי כל פעם שאני דורכת על הכף רגל... רציתי לדעת מה את/ה מציע/ה כדי להפיג את הכאב?בבקשה תענו כי אני ממש סובלת ממנה.... תודה...

08/07/2007 | 22:14 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

טל שלום. אני מציע לך בחום לפנות לבדיקת אורתופד באזור מגורייך ועדיף כזה העוסק בבעיות קרסול וכף רגל. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול