קרסול וכף רגל חסרי תועלת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

04/07/2007 | 19:21 | מאת: מי מוכן להסכים

מזה מספר שנים רגלי הימנית סובלת ממספר בעיות 1) שני כיבים פתוחים המקרינים פולסי כאבים המוקרנים מהפצע לחלק העליון של הגוף במרווחי זמן אקרעים למרות שאני מטופל במשכחי כאבים כדורים 2) סכרת עם אינסולין בלתי מאוזנת 3) אי ספיקת ורידים ו 4) בעיות לימפה. לימפיאדה הדופלר יחסית טוב אך האי.אמ.ג'י על הפנים. אני משתמש בקב על מנת לשמור על יציבות ולא ליפול הייתי מספר שנים בטיפול בפצעים קשיי ריפוי ללא כל ערך מוסף ברקע לחץ דם גבוה, סרטן מעי גס (ניתוח וטיפול כימוטרפי) שהשאירו את סימניהם בי ועכשו גם בקע במעי (אזור הניתוח) והשמנת יתר איכות החיים שלי איננה קיימת והשלמתי עם העובדה כי ע"ג ציר הזמן יקטע הקרסול על מנת להחזיר לעצמי שליטה על חיי ואיכות חיים רוצה אני להקדים את המכה ולקטוע את הקרסול היום כל עזרה מבעל סמכות תוערך אינני הזוי בקרתי אצל רופא פסיכיאטרי מיוזמתי והוא הבין את מניעי ולוגית אף הסכים אם נקודת מבטי תודה מראש הטובע הרוצה להציל את עצמו ומחפש מציל

06/07/2007 | 08:51 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מי מוכן להסכים שלום. נשמח לקבלך לבדיקה במרפאה לכף רגל סוכרתית בבלינסון ולראות מה ניתן להציע לך. קבע תור במוקד תורים בבלינסון - 03-9376666. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול