הרדמות אצבעות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

03/07/2007 | 20:15 | מאת: ר.מ

שלום רב, ביםו ו' האחרון קיבלתי מכה ברגל מתחת לברך, המקום דימם ואף כאב. מאותו יום אני מרגיש שהאדודל ושני האצבעות לידו רדומים. כשאני נוגע בהם אני חש תחושה של נמלים ושהם רדומות. אני חייב לציין שאני יכול להזיז אותם ואני כן שולט בהם. מה יכולה להיות הבעיה, דבר זה מלחיץ אותי שאני חש שמשהו לא בסדר איתם. בברכה.

04/07/2007 | 10:49 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

ר.מ שלום. באספקט חיצוני של הברך והשוק עובר עצב שמעצבב את האזור שאתה מתאר. לכן יתכן והעצב הזה נפגע (העצב הפרונאלי). פנה לבדיקת אורתופד באזור מגוריך. בברכה - דר' טיטיון

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול