דחוף - טיסה עם רגל מגובסת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

03/07/2007 | 19:35 | מאת: אפרת

דוקטור שלום. אני זקוקה לתשובה בדחיפות. אני שוהה בעת בתאילנד וממריאה מחר חזרה לישראל בשעה חמש שעון ישראל. במהלך שהייתי כאן, שברתי את כף הרגל וכעת היא מגובסת כמעט עד הברך, בגבס קל. האם זה בטוח לטוס עם גבס, כי שמעתי שהלחץ בטיסה עלול לגרום לבעיות. אודה לתשובה מהירה. תודה רבה, אפרת

03/07/2007 | 20:57 | מאת: רוני

אפרת, את יכולה לטוס עם רגל מגובסת ולהיות רגועה (את לא הראשונה וכנראה גם לא האחרונה...) הגבס אינו אטום והשוואת לחצים מתרחשת בקלות ובאופן בלתי מורגש.

04/07/2007 | 09:50 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אפרת. תשובתי ניתנת באיחור לצערי. אני מסכים עם רוני. רק נסי להניע בהונות כמה שיותר. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול