קרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

03/07/2007 | 14:04 | מאת: יעל

אודה לך דר' אם תוכל לאמר לי איזה רצועה מחזיקה את ה-tibialis posterior tendon- מה זה spring ומה זה superior extensor retinaculum אודה לך מאד יעל

04/07/2007 | 08:52 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

יעל שלום. הגיד מוחזק במקומו ע"י רטינאקולום. סופריור אקסטנסור רטינקולום זה רטינקלום בקרסול שמחזיק את המיישרים והספרינג זה רצועה המחברת בין בין הקלקאנאוס לנאויקולאר. בברכה - דר' טיטיון.

04/07/2007 | 13:27 | מאת: יעל

תודה רבה על התשובה המהירה אבל אני עדיין לא בטוחה האם רטינאקולם זו גם רצועה האם היא הרצועה שמחזיקה את ה tibialis posterior tendon ממה שהבנתי הספרינג זו רצועה אחרת ואינה קשורה ל tibialis posterior tendon רק מחברת גידים אחרים האם זה נכון? אודה לך מאד אם תסביר לי תודה

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול