דיאטה כדי לעודד גידול רקמות רכות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

02/07/2007 | 10:46 | מאת: רחל

לד"ר שלום טוב אחרי שנקבעה ההבחנה-קריעה חלקית ברצועת AFTL של הקרסול -אני מבקשת לענות על מספר שאלות 1. האם קיימת דיאטה מסויימת או מאכלים מסויימים אשא אמורים לעודד חידוש או השלמת רכות- רצועות ? 2. איך לזרז את תהליך הריפוי? 3. עד מתי לעשות פיזיוטרפיה? אני מודה לך מראש רחל

03/07/2007 | 13:50 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

רחל שלום. 1. האם קיימת דיאטה מסויימת או מאכלים מסויימים אשא אמורים לעודד חידוש או השלמת רכות- רצועות ? - לא שידוע לי. 2. איך לזרז את תהליך הריפוי? - פיזיוטרפיה כמה שיותר, בעיקר לייצוב הקרסול ע"י עבודה על תחושה פרופריורצפטיבית. 3. עד מתי לעשות פיזיוטרפיה? כמה שצריך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול