חתך..תפרים..וריפוי מתאחר בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

29/06/2007 | 19:50 | מאת: אורן יהודה

בראשית חודש יוני נחבלתי בכף רגלי חתך עמוק ביותר מנפילה. לאחר שבועיים הוצאו התפרים ואת יתר הימים שלאחר מכן שוטטתי בטיול בחו'ל כשאני הולך ארוכות ומאמץ את כף הרגל החולה. ולמרות כל הטיפולים שעשיתי באותם ימי טיול כגון..רחיצה שטיפת סבון וטיפטוף פולידין וחבישה הפצע מאחר להתאחות ונותר פתוח וכואב ללא חום וללא אודם. הבוקר בשובי רצתי למרפאת האם שלי בכללית והרופא המומחה הביא לידיעתי שיש לי שם נמק. אז מרשם חוזר של אוגמנטין..חבישות וביום שני הקרוב אני מוזמן למומחה כף הרגל. שאלתי כאן אל הד'ר המכובד האם יש מצב שאצא מן הסבך הזה של הבעייה שלי?האם זה יירפא? אשמח מאד לתשובה

03/07/2007 | 13:31 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אורן שלום. האם יש מצב שאצא מן הסבך הזה של הבעייה שלי? - אולי. האם זה יירפא? - יתכן. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול