כאבים ברגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

29/06/2007 | 16:25 | מאת: רויטל

שלום רב, אני סובלת מכאבים בכף הרגל וברגליים בכלל, בייחוד אחרי יום עבודה ובשעות הערב. פניתי לאורטופד והוא עשה בדיקה שנראתה שטחית למדי והמליץ על לבישת רפידות. מעוניינת לשמוע חוות דעת של רופא מהפורום. תודה, רויטל.

03/07/2007 | 13:29 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

רויטל שלום. כבר קיבלת בדיקה שטחית אחת,... את רוצה גם עצה שטחית דרך הפורום? :-) לא ניתן לפי תאורך להגיע לאבחנה ולהציע טיפול. עלייך לפנות לבדיקה רצינית אצל אורתופד רציני באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול