פטישון לטרלי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

02/07/2007 | 19:34 | מאת: נאוה

מזה כחודש ימים יש לי כאבים בקרסול שמאל. לפני שבועיים נחבלתי בכף הרגל הימנית. בצילום קרסול שמאל אובחנה: "נפיחות רקמה רכה סביב הפטישון הלטרלי מימין". מאחר שהחבלה ברגל ימין היתה מפחידה יותר, למרות שלא התגלו שברים, האורטופד לא התייחס כלל למה שנאמר לגבי קרסול שמאל. שאלתי - מה אומר האבחון הזה? ממה נובעת התופעה (לא זכורה לי חבלה כלשהי, אולי תנועה לא טובה עם הרגל בעת ריקוד), ומה עושים אם בכלל יש צורך לעשות משהו. תודה

03/07/2007 | 13:52 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

נאווה שלום. מה שכתבת לא אומר כלום. יש צורך בבדיקה אורתופדית מסודרת ובחינת בדיקות ההדמייה כדי לתת תשובות . פני לבדיקת אורתופד באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול