פיזיוטרפיה עקב שבירת פטישון ופריקת קרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

02/07/2007 | 10:38 | מאת: יעל

בוקר טוב, בעוד כשבועיים מורידים לי את הגבס אחרי 6 וחצי שבועות. שמו לי פלטה ובורג. את הבורג מוציאים, הפלטה נשארת. אמרו לי להזמין פיזיוטרפיסטית הביתה. האם אני אוכל מיד עם הורדת הגבס והוצאת הבורג לדרוך על הרגל ? השאלה: למתי להזמין ? יום אחרי שמורידים את הגבס ? שבוע ? ... תודה ?

03/07/2007 | 11:48 | מאת: ערן

הי יעל, עובר חוויה דומה.. הרופא שלי המליץ לדרוך חלקית על הרגל למשך שבועיים ורק לאחר מכן להתחיל בפיזיוטרפיה אינטנסיבית. אבל כל מקרה לגופו - ע"פ מצב ההתאחות, חומרת השבר ומיקומו.. מעוניינת בפרטים נוספים - שלחי לי email ל- [email protected]

03/07/2007 | 13:48 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

יעל שלום. האם אני אוכל מיד עם הורדת הגבס והוצאת הבורג לדרוך על הרגל ? בד"כ מתחילים עם דריכה חלקית בגבול הכאב. תלוי בשבר, בקיבוע ובאיכות הריפוי של העצם. השאלה: למתי להזמין ? יום אחרי שמורידים את הגבס ? יום. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול