ניתוח בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

30/06/2007 | 13:41 | מאת: רון

שלום לך אני חייב לומר שאני קורא וקורא בעצם את אותן השאלות ואותן התשובות. אספר לך את שקרה איתי . התפתחו לי כאבים במטטרסוס הראשון מימין שלא הרפו חצי שנה . ביצעתי את כל ההמלצות הקונבנציונליות הרגילות .מנוחה ,פזיו,מדרסים,NSAID לשוא. כמובן את כל הבדיקות הנחוצות כולל MRI פעמיים. היה ברור לי מלכתחילה שבלי ניתוח זה לא יגמר. כעבור חצי שנה עברתי את הניתוח .בMRI היה רושם לבורסיטיס וכו' וכו' כיד המפענח. בניתוח בסופו,פנה אלי המנתח (קולגה בכירה מאד) וסיפר לי שמצא אוסטאופיט שלחץ על הבורסה ולדעתו זו מהות הבעיה . לדעי האישית התלות בבדיקות ההדמיה עצומה וכפי שאמר לי הפרופ' בסה"כ די מאכזבת . זהו -אני מקוה שזה מאחורי . תודה

03/07/2007 | 13:44 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

רון שלום. אכן אני מסכים איתך. לעיתים מרוב בדיקות לא רואים את היער ואת הבעיה הפשוטה שמונחת לנו לפני העיניים. תרגיש טוב ותהיה בריא. - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול