שבר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

30/06/2007 | 00:19 | מאת: vera

עקב מעידה הובחן - fracture metatarsal 5 it foot עם חבישה מתאימה נצתוויתי להשאר בבית כחודש ימים. שאלתי את הרופא האם להיות במנוחה והוא אמר להתהלך בבית כרגיל. שאלתי אליך : האם הכוונה להתאמץ ולהלך למרות שדריכה על הרגל מכאיבה לי או רק אם לא כואב לדרוך ? או כמה פעמים ביום ? בקיצור אודה לך מאוד על הסבר קצת יותר ארוך תודה מראש ובבילבול מיותר וכואב

03/07/2007 | 13:37 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

vera שלום. לצערי מאחר ולא בדקתי את הרגל ולא ראיתי צילומים, לא אוכל לתת יעוץ טוב. יש כל מיני סוגי שברים של MT5. חלקם כאלו שניתן לדרוך, חלקם לא וחלקם אף נדרשים לטיפול ניתוחי. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול