הלוקס ולגוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

29/06/2007 | 21:19 | מאת: טל

עברתי ניתוח לפני קצת יותר מחצי שנה בבוהן ובאצבע הסמוכה לה. העניין הוא שיש לי הרגשה שהאצבע הסמוכה לבוהן חוזרת קצת לצורתה שלפני הניתוח. אני לא יודע אם זה פסיכולוגי או עובדה. איך ניתן לבדוק זאת בוודאות? (אולי לפי צילום?) שאלתי השנייה היא האם ניתן לבצע ניתוח נוסף על האצבע? שאלה נוספת היא האם ניתן לחתוך לאורך האצבע שני מקטעים כדי להתגבר על עיוות קצת יותר קשה ברגל השנייה? תודה רבה.

03/07/2007 | 13:35 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

טל שלום. איך ניתן לבדוק זאת בוודאות? - בבדיקה קלינית ובצילום רנטגן. האם ניתן לבצע ניתוח נוסף על האצבע? - בהחלט כן, אם יש בכך צורך. האם ניתן לחתוך לאורך האצבע שני מקטעים כדי להתגבר על עיוות קצת יותר קשה ברגל השנייה? - בהחלט כן, אם יש בכך צורך, זה תהליך מקובל. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול