אצבעות ברגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

26/06/2007 | 23:12 | מאת: רעות

שלום, אני בת 16 ויש לי בעיה שמציקה לי כבר המון שנים: האצבע שליד הזרת ברגל-(הקמיצה) בשתי הרגלים קטנה יותר מהזרת ואפילו מתרוממת כלפי מעלה, זה נראה מפחיד ולא אסתטי..השאלה שלי היא: מה גרם לכך? ואיך ניתן לטפל בזה? כי זה מאוד מפריע לי- כי הרבה אנשים מסתכלים על זה ונגעלים או שאומרים דברים לא נעימים אשמח לתשובות!

28/06/2007 | 13:41 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

רעות שלום. מה גרם לכך? צריך קודם לבדוק קלינית ורנטגנית ואז ניתן יהיה לתת לך תשובה. ואיך ניתן לטפל בזה? בד"כ הטיפול בבעיות אלו הוא ניתוחי. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול