תוצאות של בדיקת c.t

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

26/06/2007 | 18:25 | מאת: בני

שלום לפי הפענוח הודגם קו שבר עם פרגמנט קטן בחלק מדיאלי עליון של העצם הקלקניוס הימנית א.מה אפשרויות הטיפול בשבר מסוג זה ? ב.האם המשך דריכה על כף הרגל גורם לנזק נוסף? ג.איפה לדעתך הטיפול המתאים למקרה כזה? תודה רבה מראש בני

28/06/2007 | 13:30 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

בני שלום. א.מה אפשרויות הטיפול בשבר מסוג זה ? תלוי במיקום מדוייק של השבר, האם תוך או חוץ מפרקי וכ"ו. לפי מה שכתבת לא ניתן להחליט על דרכי טיפול. ב.האם המשך דריכה על כף הרגל גורם לנזק נוסף? מאחר ולא ראיתי את הבדיקה בעצמי לא אוכל לדעת. ג.איפה לדעתך הטיפול המתאים למקרה כזה? ראה תשובה א. ברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול