כאב בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

25/06/2007 | 17:10 | מאת: שושי

שלום רב גם לי כמו הגב' נטלי מזה זמן יש לי כאבים בכף רגל ימין בלבד אבל זה קורה לי רק אחרי שאני נועלת נעל ספורט מסויימת ועושה התעמלות אתמול נעלתי את הנעל ועשיתי התעמלות והבוקר לא יכולתי ללכת רק אחרי כמה שעות הכאב הלך והתפוגג (נעלתי נעל אחרת ולא נעל ספורט) יש לציין שבנעל ספורט אין לי שום בליטה או משהו שמפריע לי ברגל יש לציין גם שאני לא מרגישה שום בליטה בכף רגל כמו שאמורים להרגיש כשיש דורבן אבל זה מאד מוזר כי עד עכשיו לא היו לי כאבים האם אתה יכול להגיד לי מה זה יכול להיות והאם כדי בכל זאת ללכת לאורטופד לבדוק אם זה לא דורבן תודה ויום טוב

26/06/2007 | 08:47 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

שושי שלום. אם הכאבים באים בנעל ספציפית , אל תלכי איתה. אם עדיין יש כאבים, פני לבדיקת אורתופד באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון

04/07/2007 | 15:42 | מאת: יעקב חיים וינברג

שושי שלום, קראתי את פנייתך ואת תשובתו של ד"ר טיטיון מנהל הפורום אני מצטרף לתשובתו של ד"ר טיטיון שאת הנעל הספציפית שעושה לך בעיה תרחיקי ממך. כדי לתת לך תשובה עניינית ומועילה אני צריך לדעת באיזה מקום בדיוק בכף הרגל כואב לך. את מציינת את המילה דורבן - האם הכאב הוא בעקב? האם בחלק הקדמי של העקב? החלק האחורי של העקב כד שהאינפורמציה בינינו תהיה ברורה, אני מעביר לך שרטוט של כפות רגליים בקישור הבא מצד שמאל למטה ישנו ציור של כפות רגליים ממופות לחצי עליו להגדלה ואמרי לי היכן בדיוק כואב לך. http://www.weinbergorthopedics.co.il/contact.html

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול