כאבים עזים בשתי כפות רגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

25/06/2007 | 13:52 | מאת: ירדן 41

שלום, אודה לעזרתכם. אני אישה בת 41, במשקל עודף רב, (כ-40 ק"ג) ואני מאמינה שכאבי הרגליים שלי נובעים מעודף המשקל. ובכ"ז: מה ניתן לעשות מעבר לדיאטה? (שקשה לי עדיין לעשות..) בצילום רנטגן, רופא לא מצא דורבן, ולא מצא סיבה נראית לעין לכאבים העזים שלי, ובכ"ז יש לי כאבים בצידי העקב ולא מתחת לעקב, וגם לאורך כף הרגל אם מעבירים אצבע אני חשה כאבים ולפעמים גם בגב הרגל... הרופא נתן לי ארטופן, לקחתי חודש, והפסקתי מרצוני. נודע לי שזה כדור לא בריא, וגם לא ממש הרגשתי הקלה. יחד עם זאת אני חושבת שיש לי דלקת בגידים, כי יש לי שקיעה גבוהה מאוד. ביקשתי ממנו הפנייה למדרסים אולם הוא לא נתן לי בהפנייה אבחנה למכון, כי הוא כנראה לא ידע מה יש לי, ולכן עשיתי מדרסים אבל לא בכל נעל הם נוחים לי, ובבוקר עדיין איני יכולה לדרוך בקלות על הכף רגל, ואם עמדתי הרבה באותו יום (למשל שישי.....) אז אני ממש בוכה מכאבים אח"כ. הייאוש רב.... אני רוצה לפנות שוב לאורטופד אחר, מומחה, (שלא עונה כל רגע לטלפונים בעת הטיפול......) מה תציעו לי? איזו תרופה יש נגד דלקת בגידים, בהנחה שזה מה שיש לי, תרופה שלא מזיקה לגוף...... תודה מראש, (אגב, שכחתי להוסיף, הוא גם שלח אותי לפזיוטרפיה, בינתיים קיבלתי כרית חימום לגב תחתון וטיפול חשמלי בפעם השנייה וזאת כיוון שיש לי כאבים בגב תחתון, כמו"כ הוא נתן לי תרגלי הרפיייה לבית (שאני בקושי עושה לצערי) ועדיין לא נתן תרגילי חיזוק. (בקיצור, אין לי הרבה זמן להשקיע בעצמי, ולכן נגרם לי נזק לגוף, השאלה - אם יש בכ"ז פתרון אחר לבעיית הרגליים חוץ מדיאטה)

26/06/2007 | 07:37 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

ירדן שלום. שמע שאת מחפשת ניסים ולא טיפול רפואי... בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול