הליכה לא יציבה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

24/06/2007 | 21:49 | מאת: רונה

לד"ר טיטיון שלום רב קורה לי הרבה שתוך כדי הליכה מתעקמת לי רגל ימין באופן פתאומי לא שדרכתי על משהו ואני כמעט נופלת { אגב שמתי לב שאני מעקמת נעליים אחרי מספר חודשים ואז אני צריכה לקנות שוב נעליים} האם יש טיפול למצב שתארתי ,לציין שאני סובלת מפריצת דיסק בעמוד שדרה מותני האם זה קשור ? אודה לך מאוד על תשובתך

24/06/2007 | 23:32 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

רונה שלום. חוסר יציבות שאת מתארת יכול לנבוע מבעיה מקומית בקרסול או מבעיית ע"ש, עלייך לפנות לבדיקת אורתופד. במידה והבעיה היא חוסר יציבות של הקרסול, ניתן לנסות טיפול שמרני עם מדרסים ונעליים וכן טיפול פיזיוטרפי מתאים. אם לא עוזר ניתן לייצב הקרסול גם כירורגית. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול