צעד ראשון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

23/06/2007 | 17:00 | מאת: מרב

שלום רב, אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלתי: בתי בת 23 חודשים, הולכת מגיל 14 חודשים. בחודשים הראשונים הקפדנו על נעלי "צעד ראשון" ולאחר מכן על סנדלים "סגורים". לאחרונה, מעדיפה בתי לנעול קבקבי "קרוקס" באופן יומיומי, כנראה משום שהסנדלים הסגורים גורמים לשפשוף בעור. האם יש חשיבות אורטופודית/רפואית לנושא הנעליים, כך שעלינו להתעקש על סנדלים סגורים, או שגם "קרוקס" זה בסדר? תודה רבה, מרב

24/06/2007 | 21:02 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מרב שלום. תנו לילדה לחיות... לא צריך שום נעל מיוחדת, לא צעד ראשון לא שני ולא נעל "אורתופדית" כל נעל שהילדה אוהבת כל עוד אין בה מסמרים בולטים, תפרים פנימיים שגורמים לשפשוף ושאר מרעין בישין, מצויין. גם יותר זול.... קרוקס? אם היא אוהבת ונוח לה - סבאבא. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול