בעיה בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

21/06/2007 | 20:22 | מאת: ליאת

שלום רב ! אני בת 31. לאחר שכף רגלי התנפחה, באופן פתאומי, עד שלא יכולתי ללכת, האורטופדי שלי אבחן אצלי calcification joint ורשם לי כדורי "אתופן". רציתי לדעת מה משמעות האבחנה, ומה יכול היה לגרום לתופעה ואיך ניתן להימנע ממנה בעתיד ? בתודה ראש.

24/06/2007 | 20:51 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

ליאת שלום. למה שכתבת אין שום משמעות ללא בדיקה וצילומים. לא אוכל ליעץ לך לגבי העתיד בשל הנ"ל. צריך לראות בבדיקה ובצילום בדיוק מה מסוייד ולשקול בירור נוסף. פני לבדיקת אורתופד העוסק בבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול