נקעים חוזרים וקרע ברצועות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

19/06/2007 | 22:01 | מאת: עידו

שלום אני חייל קרבי ובמהלך מסע קיפלתי את הקרסול פספר פעמים. בפעם הרבעית קיפלתי את כל הקרסול והרגשתי כאב חד הרגל התנפחה ושף דם רציני ניכר ברגל. אחרי סידרדת בדיקות אמרו לי שיש נקע וקרע ברצועות+פתיחה לטראלית של כ-6 מעלות ורגישות ניכרת באזור ה-ATFL. אני עושה פיזוטרפיה פעמים בשבוע אבל בזמן האחרון הכאבים מוקרנים לכל אורך הרגל עד האגן. אבקש לדעת יותר פרטים ודרכי טיפול לבעיה הזו.

24/06/2007 | 20:46 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

עידו שלום. לא יודע לגבי כאבים מוקרנים וכ"ו אך במצב של קרע רצועות בקרסול שגורם לחוסר יציבות של הקרסול ולנקעים חוזרים, הטיפול המומלץ הוא ניתוחי. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול