התגלה ב CT שבסחוסים שבקרסוליים יש לי חור

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

19/06/2007 | 07:43 | מאת: ישראל

לאור כאבים בקרסוליים נבדקתי אצל אורטופד.לאחר שצולמתי ברנטגן ואחר ב CT נתגלה שיש לי חורים בסחוסים. אני יליד 49 שוקל 95ק"ג וגובה 173 הרופא המטפל אמר לי שלא כדאי לפתוח (באנדסקופייה) ומלבד לרכוש נעליים טובות אין בעצם מה לעשות, מה דעתך ?

24/06/2007 | 20:44 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

ישראל שלום. לא מכיר אותך ולא בדקתי אותך, אך אם אכן יש "חור" גדול, ויש לך כאבים בשל כך, הטיפול הוא ניתוחי. אשמח לקבלך לבדיקה במרפאה לכירורגיית קרסול וכף רגל בבלינסון, או לחלופין פנה לבדיקת אורתופד העוסק בבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול