השתתקות האצבעות בזמן שחיה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

18/06/2007 | 07:45 | מאת: חן

אני סובלת מזה שנה מכאבים שורפים בכריות אצבעות כף הרגל.הבעיה החלה אחרי הליכה ממושכת בכפכפי הקרוקס.מאז הפסקתי לנעול אותן והבעיה נמשכת. אציין כי אני מרבה ללכת בכפכפים אבל מקפידה שיהיו איכותיים עם רפידותאנטומיות אורטופדיות. לאחרונה בזמן שחיה נתפסות כל אצבעות הרגל עד כדי הרגשת שיתוק, תחושה מפחידה שעוברת אחרי כרבע שעה מה יכולה להיות הסיבה לתופעות כאלה? תודה מראש על תשובתך

24/06/2007 | 20:43 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

חן שלום. יתכן ומדובר בבעיה עצבית מקומית או בעיה עצבית אחרת. אני ממליץ לך לפנות לבדיקת אורתופד באזור מגורייך ועדיף כזה העוסק בבעיות קרסול וכף רגל. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול