שלום.יש לי שאלה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

17/06/2007 | 22:12 | מאת: ספיר

שלום.שמי ספיר ואני בת 15.אני רוקדת מגיל צעיר,ואני בכושר טוב יחסית לבנות בגילי.יש לי פלטפוס ברגל שמאל,והרצועות בקרסול ימין רופפות מכיוון שאני מפעילה על רגל זו את רוב לחץ משקלי.הקרסוליים שלי גם עקומות\עקומים בשתי הרגליים.יש לי גם בעיות ברכיים,מפרקים וגב.....לאחר כל הסיפור הזה,רציתי לדעת אם ישנם תרגילים שאני יכולה לעשות על מנת להקל על הכאב,מכיוון שלעיתים קרובות אני בקושי מסוגלת לעמוד על רגל ימין בגלל הכאבים בקרסול.בבקשה אל תגיד לי להפסיק לרקוד,כי אני לא ממש דקיקה,והריקוד עוזר לי לא להשמין ולהרגיש טוב.אם יש איזה שהיא תרופה או מכשיר שאתה יכול להמליץ,אני הודה לך מאוד.

18/06/2007 | 23:58 | מאת: מיכי מנהיים

נראה לי כי את צריכה ברור מעמיק יותר מאשר תשובה בפורם, ישנם אורתופדים המתמחים ברפואת מחול.

22/06/2007 | 19:22 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

ספיר שלום. בעייתך מורכבת אין לי "תרופות פלא" עלייך להתייחס לעניין ברצינות ולפנות לבדיקת אורתופד אזור מגורייך. בברכה- דר' טיטיון

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול