אצבעות מתכווצות עם כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

17/06/2007 | 12:36 | מאת: ירדנה

שלום רב, מה גורם לאצבעות ולכף הרגל להתכווצ בשעת מנוחה, בלילה וליד מקומות ממוזגים וקרים? ואיך ניתן לשחררם בלי לסבול סבל רב והאם ניתן למנוע את ההתכווצות?.תודה

18/06/2007 | 23:55 | מאת: מיכי מנהיים

תנסי לשתות לפני השנה כוס של מי טוניק , הם מכילים "כינין" העוזר בהרפיית השריר.

19/06/2007 | 08:51 | מאת: ירדנה

מיכי תודה כן ידוע לי גם כדורי אויטול ויטמין C אבל זה לא עזר והמצב החמיר.

22/06/2007 | 19:20 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

ירדנה שלום. לצערי מעבר למה שהציע מיכי מנהיים אין לי הרבה מה להציע. ניתן מעבר למי טוניק לקל מהרופא שלך מרשם לכינין בכדורים לעיתים זה עוזר. בברכה - דר' טיטיון.

26/06/2007 | 15:48 | מאת: ירדנה

תודה

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול