כאבים בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/06/2005 | 19:33 | מאת: חן

שלום, שמי חן ויש לי בעיה. יש לי כאבים כבר כמה חודשים בשתי הרגליים בקרסול מאחור. הכאבים באים במיוחד כשאני הולכת אבל גם אם אני סתם לוחצת על המקום זה כואב. הכאבים נמשכים כבר הרבה זמן ואני לא יודעת מה זה יכול להיות. האם תוכלו להגיד לי מה זה יכול להיות????? (יש לציין שאני לוקחת תרופת ראקוטן, אבל אני לא חושבת שהתרופה עושה את הכאבים כי הכאבים הם בשני הגרליים!!!)

23/06/2005 | 12:44 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

חן שלום. יכול להיות שיש לך כאבים באזור חיבור גיד האכילס לעקב ולזה יש סיבות רבות. עלייך לגשת לבדיקת אורתופד העוסק בכירורגיית קרסול וכף רגל באזור מגורייך. אשמח לקבלך לבדיקה במרפאה לכירורגיית קרסול וכף רגל בבלינסון לבדיקה ויעוץ או להמליץ לך על רופא באזור מגורייך במידה ותכתבי לי היכן בערך את גרה. בברכה - דר' טיטיון.

23/06/2005 | 16:22 | מאת: חן

תודה שענית לי! אני גרה בבת ים ואשמח שתמליץ לי על רופא מתאים הקרוב לאיזורי. בתודה מראש, חן

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול