תוצאות MRI בכף הרגל לאחר כאבים כבר שלושה חודשים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

04/12/2016 | 10:03 | מאת: שלי

שלום רב, אני כבר שלושה חודשים עם כאבים חזקים בכף רגל שמאל אשר גורמים לי לצליעה. אפשר עזרה להבין את תוצאות הבדיקה? ברנטגן ובסי.טי לא היה משהו חד משמעי. הרופא שלי לא יהיה זמין בשבועיים הקרובים. תודה. "מודגמות בצקות לשדיות העוברות האדרה בעצמות הקיוניפורמיות השנייה והשלישית, ייתכן תגובת מאמץ. מודגמת גם בצקת לשדית מינימאלית בראש עצם המסרק החמישית. מומלצת ביקורת MRI בעוד כ-3 חודשים. המשטחים הפירקיים מודגמים תקינים. הרצועות הסינדזמוטיות, הרצועות הלטרליות ורצועת הדלטואיד מודגמות תקינות. הגידים המכופפים, המיישרים , הפרוניאלים וגיד האכילס מודגמים שמורים. מודגם מבנה תקין של הסינוס טרסי, התעלה הטרסלית והפציה הפלנטרית. הודגם נוזל תוך פרקי בכמות קטנה."

שלום רב בצקת במח עצם משמעותה הצטברות נוזלים בעצמות. יכול להיות תוצאה של חבלה, עומס יתר או שברי מאמץ. בד"כ התופעה חולפת מעצמה יחד עם הכאבים. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול