ניתוח עצמות בולטות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

01/08/2015 | 17:54 | מאת: נורית

אני מזה שנים רוצה לנתח את העצמות. מחפשת רופא מומחה על מנת לעבור את הניתוח שדי מפחיד.. מבקשת לדעת באם אני צריכה להגיע לביה"ח בילינסון על מנת לעבור את הניתוח או הרופאים מנתחים בביה"ח אחר. אני גרה בחיפה...איך אני מגיעה לקבוע תור...

שלום רב במידה ומעוניינת לעבור הניתוח בבלינסון, יש לקבוע תור במרפאות חוץ דרך מוקד זימון תורים. במידה ומעוניינת לעבור הניתוח במסגרת אחרת, יש לקבוע תור במרפאתנו הפרטית. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול