נפיחות בכרית כף הרגל שלושה שבועות לאחר מכה יבשה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

31/10/2014 | 21:16 | מאת: יקיר

לפני שלושה שבועות קיבלתי מכה חזקה יחסית באזור כף הרגל. לאחר קבלת המכה אזור כרית כף הרגל והאגודל התנפחו משמעותית והכחילו. נבדקתי על- ידי רופא וביצעתי צילום (עוד באותו היום) בו נמצא כי זאת מכה יבשה בלבד. כבר עם קבלת המכה ולאורך ההחלמה לא הייתה הגבלה בתנועה אלא תחושת כאב וחוסר נעימות בלבד. שלושה שבועות לאחר מכן נשארה מעין נפיחות באזור כרית כף הרגל המלווה בתחושת חוסר נעימות, ללא כאבים חזקים או ברורים. חשוב לציין שאני מתאמן באופן סדיר ועצים (3 אימוני ריצה בשבוע- כולל נשיאת משקלים ומרחקים ארוכים) כבר שבוע וחצי. הנפיחות מציקה לי ובעיקר תחושת אי הנעימות המלווה אותה. מה יכולה להיות הסיבה ואיך ניתן לפתור זאת? תודה לעונים!

שלום רב לפי מה שאתה רושם, כיוון שאתה מסוגל לבצע אימונים ללא כאבים, רוב הסיכוניים שהתחושה תחלוף עם הזמן. בברכה רפואה שלמה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול